Kalevipoja uisumaraton - päris kalliks läks

25.02.2018

Mustvee, Peipsi järvel 3 km ring
30 km

Läks veidi lappesse see päev.
Start anti juba kell 10.00 - seega läks kohalesõitmine üsna nippi-nappi kihutamiseks - no hommikul tahaks ju magada ka ikka eksole.

Kuskil Pajusti nimelise asula vahel ei jõudnud (no okei, ei olnud hakkamist täis) kiirust piisavalt vähendada ja lendasin 78 km/h otse radarisse - põmmmmmmdi!! 50km/h oli lubatud. Väga piinlik! Kes seda oleks osanud arvata, et politsei suurel EV100 aastapäeva järgsel hommikul varavalges tööd vihub. Aga võta näpust!

rajaolud
Peale pikemaid protseduure, kus ma kõikide asjalugudega nõus olin - tehke palun kiiremini, ma tõesti pean kell 10 Mustvees olema - no need protseduurid ikka kestsid ja kestsid ja kestsid - pabereid mitmes vormis, tuhat allkirja, seletuskiri, puhtsüdamlik vabandamine ja kahetsemine jne. jne - lõppes 120€ trahviga.

Ajaliselt oli nüüd ikka kohe väga kiireks läinud. Ei salga, et kihutasin ülejäänud 70 kilti rohkem kui teel kehtiv piirkiirus lubas - taas väga piinlik. Kohale jõudsime 7 minti enne starti - riided selga, mõned teatavad protseduurid, regimistelgi otsimine - kiip, numbrid ... no stardipauguks mul veel uiske jalas polnud, rääkimata joonele jõudmisest. Sain minema miski minutike peale pauku.

Rada oli kole karvane ... aga seda ei pannud alguses tähele - soov panna oli nii suur. Kui ikka väga napilt maolikäimisest pääsesin, hakkasin jääolusid ka vaatama. Päris koledad olid - pragusid kõvasti ja seda jäätunud lund, mis läbivajuvalt kinnivõtab ja kus eriti lükata ei saa. Esimene ring kuluski tutvumiseks. Ja arusaamiseks, et täna ei ole muret kiirusega, täna kulub kogu energia enda püstihoidmisele! Eriti kole oli lõpusirge - koosnes ainult jäälume pudrust.

See oli suhtkoht väike pragu
ja asetses üksinda, andis vältida
Kolmandal ringil paningi uisu libisema prakku ja ... litaki kõhuli vasakule puusale/küünarnukile. Krdi valus oli! Neljandal ringil panin 2 korda maoli, mõlemal korral õnneks vähe kergemalt. Ja viiendal ringil korra veel - seekord õnneks raja ääres olevasse lumehange. Sellest nagu aitas.

Eks need praod sõideti iga ringiga aina laiemaks. Osasid püüti värviga markeerida, aga ega sellest suurt kasu polnud. Lõpuks jää oligi üsna punakirju - ei jõudnud neid enam jälgida.

Korraldajad olid teinud endast kõik, mis suutsid, lihtsalt ilm ja jää olid sel korral sellised.

Ülejäänud ringid tegelesin tasakaalu hoidmisega rohkem, kui edasijõudmisega. Samas - rada oli kõigil sama ja teised said ju hakkama! Kuskil veerand ringi suutsin ka esigrupil sabas hoida, kui nad mulle ringiga pähe tegid. Tempo oli üsna aeglane, polnud probleemi järgi sõita, aga just selle jäälume pudi peal said nad kuidagi kiiremini mindud. Ma ei saanud seal üldse edasi.

Nii ma lõpuni tulingi - tasa tasa tasa.

Tulemused siin:
aeg: 1:29.01
koht: 31

Ringiajad olid ka seinast seina - kuidas parasjagu enesealalhoiuinstinkt töötas :-)
08:59,0
08:12,7
08:42,2
09:06,0
09:10,5
08:46,1
09:09,3
09:13,4
09:00,1
08:41,7

Päris tagasihoidlik!
Ilm oli ilus, päike paistis ja õudkülm ka polnud, vast -8 või -9 kraadi. Väga super!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar