Pähnis treeniti rogaini EM'ks

24.07.2021

Seiklushundi treeningrogain, 8h,
Pähni - täiesti Läti piiripostide vahel
Merka & Tarvo

Maastik oli korralik, kohati paras reljeefipusa koos normaalse võssiga. Kohati talutav.
Joosta jaksas alguses, miski pool tundi enne lõppu pakkisin jooksuvõimekuse kokku ja surin ära. Lonta-lonta.

Eesti rogaini Crème de la Crème

Algus oli täitsa kena, tatsamiskiirus rahuldas ja o-vigu ka liiga ei teinud. Enamus vist tegi suhtkoht analoogse rajavaliku, erinevus seisnes ainult nüanssides. Ja nüansse kasutasid teised etemini ära.

KP34 ei läinud üle lageda, sest seal liikumiskiirus tundus lähenevat nullile.

KP54 juures mingeid kaardile tõmmatud sihte ei tuvastanud - panime p-tunde järgi sisse - sobis.

KP92 juures oli nats seiklust, aga enam-vähem olime kaardis ikka

Enne KP36 oli kena mustsõstraistandus, kus lubati mõni mamm ka suhu toppida. Lisaks saime ennast Etsile ja Matile sappa. Kuni KP37'ni töllerdasime neil saba, siis nad liikusid eest.

KP47 lähenemisel oli taas vaja läbida üks rõntske poollage tõus, kus see imeline murdjarohu kokteil: lutsern+kassitapp+kurat_teab_mis rebis niimoodi jalad kinni, et ainult kehamassiga pealelangedes sai edasi murda. Jube!!


KP35
oli kena mägi koos torniga - Paganamaa Raadi mägi - ja punn oli loomulikult all järve veeres. Selles mõttes tegime vea, et võtsime alt punni ja seejärel ronisime mööda sälkorgu tagasi joogitünni juurde. Oleks võinud teha vastupidi - ei oleks pidanud niimoodi arulagedalt ronima ... selles eas rsk!!!

KP93 panime korralikku o-viga. Nagu oli ja ei olnud ka see maastik nõnda. Keerasime liiga vara vasakule, loha ju läks ja kammisime 1 mägi varem. Korralikult kammisime. Kuniks tulid Marje ja Riika - kammisime koos nendega, Marje tiris meid lõpuks ikka õigesse paika. Edasi kulgesimegi nendega sisuliselt koos kuni KP63'ni, kust me võtsime lühema tagasitee.

KP71 juurde ma oleks otsem läinud, aga luurasime Marje järel :-)


Teel lõunasoppi oli miski vesiveski, kus rahvas kenasti pidulauas asus viina viskama. Eksitasime neid, nagu ilmselt ka kümned tiimid enne ja pärast meid (tea, kas neil jäigi viin joomata??!!).
Mina oleks põhjast mööda teed läinud, aga Marje ässitas ikka otse Läti piirilt lähenema. Krt seal oli ikka võssi ja reljeefi. Marje ja Riika muidugi hiilivad kassi kombel sellest läbi - üles ja alla ... aga mina olen ju elevant!
Oi mind võttis läbi see pugemine ja ronimine, oioioioi!!

Tüdrukud libisesidki eest, aga KP90-101-50 olime taas koos. Nad kaldusid KP101 juures veits itta ja seal oli püaras soo/räga/arusaamatu reljeef. Tuli nikerdada rohkem. Läti piiriposti järgi saime ennast paika täpselt taas.

KP50 läksime tiba kaugele, teeke kaardil oli more_like_guideline!

Tagasiteel olime ettearvatult ajahädas, lisaks olin ma natuke plöda. Lõputult pikad kruusakasirged ei tõstnud kuidagi motti ka, kohe mittekuidagi. Jube leitsak tagus ka pähe. 

KP30 sissemineku jooksime tiba mööda - no ei näinud loha kohe

KP64 tuli üllatavalt lihtsalt, kuigi seal oli kena männinoorendik, kus oleks võinud ilusasti viga teha. Hakkas reaalseks saama ka fakt, et suure tõenäosusega me jääme hiljaks!!


Viimased sirged olid minu jaoks too_much!! Päriselt ka. Üldse ei jaksanud liikuida. Tõstsin paput teise ette mokk töllakil ja tatt ripakil. Kartsin, et jään rohkem kui pool tundi hiljaks. Et jäängi siia vedelema.

Merka oleks ilmselt jõudnud aega. Me mõlemad ilmselt oleks, kui mul poleks mott nii maha läinud. Olin täiesti loobunud proovimast - lõpuks hilinesime ainult 7.05 ... mis oleks olnud tehtav tegelikult! Isegi minul!!

Tulemused siin
117 silma (125-8)
DH 13.
Läbisime: 42km

Aeglased olime, rajavalik polnud ideaalne. 
Kurat ma ei jaksa üldse joosta!!!

Pildid Seiklushundilt ja kaasvõistlejatelt - tänan!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar