XT Bingo 2016 - üllatavalt sündmustevaene

29.10.2016
Kõrvemaa
Sääsehirm
5h ja DH kohustus võtta 134 silma.

Riho Lüüsi foto
Üle-eelmise nädalavahetuse Saaremaa 3 päeva jooksu teine ja kolmas päev läksid ikka nii pekki valutava põlve pärast, et ma olin täitsa hirmul, kuidas see vidin üldse enam jooksmist kannatab?? Samas ... 3 järjestikust päeva kõva teed on üks teema ja metsaalune siiski  hoopis tõine tubak!! ... lootsin sisemas.
Numbrimäädzik arhiivist

Ei hakka sellest 3-päeva jooksust blogikannetki tegema, sooritus oli masendav. Küll aga leidsin huvitavat numbrimäädzikut Saaremaa jooksude statistikast :-)


Träkk
Nüüd siis Bingost - nagu ikka, plaanimisel jõuad ainult vaadata kus on kohustuslikud LÜ'd ja nende järgi sättida miski umbmäärase träki.
Meie idee oli võtta lõunast kaks LÜ'd ja nende juures olevad punnid ära ja siis idaservast üles ja siis kuskil poolepeal punkte lugema hakata. Ja et läände üle Piibe mnt. ei lähe.

Esimesse LÜ'sse minek oligi selline sakiline - otsustasime jooksvalt, mis järgmiseks võtame - vastavalt radade ja sihtide kulgemisele. LÜ's saime oma max 5 silma kätte.
Korraks oli plaan ka KP80 - ilus suur silm ja teedmööda jooks ... aga jäi ikka liiga kõrvale. Samamoodi KP91 ja 42.
Targad muidugi valisid 62-34 träkiks kaardist lõunasse välja ja taas tagasi - meie jagasime selle ära tiba liiga hilja.

Kõik pildid on Edith Madalikult!
KP34- LÜ21 tegin 2 korralikku ämbrit: miskipärast üritasin lõigata läbi metsa otse põhja ... ja sain poolepeal aru et see oli täiesti jabur lõige. Lisaks panin mööda valet teed kirdesse, olles kindel et jookseme põhja. Võimas!! Teeristis tsekkisin kompassi ja ... oli piinlik küll!!

's sai pikalt võssi tuuseldatud KP tokke otsides ... leidsime! Meele tegi rõõmsaks baarilett, mille valik oli küll suhtkoht tagasihoidlik (oi mul on meeles ikka Võsu Bingo, kus laud oli pudelitest lookas!!!)

Edasi midagi keerulist ei olnud, peale toreda ebakõla Merka ja minu vahel - tema arvas et me võtame KP42 ka ja mina teadsin, et ei võta, läheme otse KP92. Nii seal teepeal oligi - mina küsisin mitmes tee on ja Merka ei jaganud üldse matsu, mis imemoodi ma kavatsen sinna KP42'e minna???

KP92-64 panin ka kena prohmaka - miski rada läks läbi raba, hea oli minna. Ja kaldusin kõvasti loodesse. Ikka kohe jõhkralt. Sooserva järgi sain aru, et  ... uiuiuiui, nüüd läks küll lappama!!

Mustjärve juures (KP32) tegime korralikuma arvutuse. Ja Merka pani paika lõpuosa ning puuduvad silmad. Igaks juhuks ei hakanud LÜ20 lisapunnidele üldse lootma, klappis kenasti just ilma nendeta.

KP65-72  võtsime otse. No ikka täiesti otse. Ja jube täpselt läksime. Sattudes vahetult enne punni mingile lähes läbimatule mahalangenud kuuskede labürindile. Merka arvamus: no kuule kammooon, siit poolt ei lähene nüüd küll keegi sellele punnile!! 

Teel KP52 hakkas mul vasak põlv taas korralikult valutama. Õigemini ta tuikas juba enne, aga siis ikka kohe valutas. Õnneks teine ibukas aitas kenasti. Sai lonkamata lõpuni teha.

Lõpus olime suisa imestunud, et nii vara jõudsime, väljas alles valge ja erilist väsimust ka veel polnud. Midagi läks valesti??

Kokkuvõte:
134 silma - BINGO!!!
aeg: 3:51.04
DH 5. koht.
Läbisime 25,4 km
Täitsa okei ju!!!

Õhtune pidu oli muidugi teada-tuntud rajul tasemel ... aga see pole enam selle postituse teema :-)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar